HO, HO,HO, ieder kind een KADO!
De voorbereidingen zijn alweer in volle gang! Tijd om de handen uit de mouwen te steken!
Wat?
In 2023 organiseren wij inmiddels voor de tweede keer de kerstactie, want dit was vorig jaar een groot succes. Het doel is om de minder bevoordeelde kinderen in Haarlem een onvergetelijke kerst te bezorgen door het schenken van kerstkadootjes.
Hoe?
Bij onze kerstkraam kan worden gedoneerd met symbolische kerstballen van €5, €10 of €15. Van de opbrengst zullen wij met de anonieme wensenlijstjes gaan shoppen bij de Speelgoedbank Haarlem.

Mede door de opbrengst van de actie te spenderen bij de Speelgoedbank kunnen de ouders met een HaarlemPas een shoptegoed ontvangen van €5 per maand om speelgoed uit te zoeken voor hun kinderen.

Hoe leuk is dat? Twee goede doelen in één klap!
Wanneer en waar?
Op zaterdag 16 december staan we tussen 10 en 16 uur met onze kerstkraam in het Julianapark in Haarlem tegenover de HEMA.
Met wie?
Ook dit jaar sluit onze actie weer aan bij de landelijke en Haarlemse Alliantie Tegen Kinderarmoede. De wensenlijstjes worden door ‘ZIJN. In Zorg’ aangeleverd en tevens zorgen dat de kadootjes bij de juiste kinderen komen.
De speelgoedbank maakt jaarlijks méér dan 1500 kinderen blij met duurzaam speelgoed dat aan hen wordt gedoneerd. Bewuste ouders en grootouders kunnen gebruikt speelgoed bij hen kopen.
‘ZIJN. In Zorg’ gelooft dat er een vorm van herstel in iedere situatie mogelijk is. Zij willen zorgvragers weer in hun kracht zetten en perspectief geven. Zij geloven dat in elk persoon goud verscholen ligt dat weer zichtbaar kan worden. ‘ZIJN. In Zorg’ ziet mensen weer in hun kracht komen.
Kortom!
Doe mee met de actie en kom 16 december naar onze kraam of doneer via deze QR code. 
Want zeg nou zelf: Iedereen gunt een kind toch een KADO met kerst?!!
Maar ook als je meer wilt weten over wie zijn en wat we allemaal doen kom dan vooral even gezellig langs bij de kraam.

Socials

Ons facebook evenement: Kerstactie 2023 Lions Haarlem Over Den Duin